top of page

Tot el que pots trobar a la Biblioteca

EL FONS DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D'ALGAIDA

Compta amb una superfície útil de 567 m2, amb 450 metres lineals de prestatgeries i un fons de 22.343 documents (31 desembre 2020):

19.260 monografies

1.979 audiovisuals

1.040 sonors

74 electrònics

i una secció de publicacions periòdiques

 

Fons general

Format per obres de referència (enciclopèdies generals i temàtiques, diccionaris...), monografies de temàtica diversa i obres literàries, entre d’altres.

 

Fons audiovisual

Format aproximadament per uns 2.000 exemplars en diferents suports: DVD, disc sonors, vídeos i CD-ROM. Aquests fons estan distribuïts entre la secció d’audiovisuals de lliure accés.

A la secció d’audiovisuals trobareu una selecció de pel·lícules, ordenades per ordre alfabètic de títol; un fons de música, ordenat per estils musicals, documentals, i una selecció de CD-ROM amb material de suport a l’aprenentatge, entre d’altres.

 

Fons d’hemeroteca

La biblioteca ofereix un fons de revistes i publicacions periòdiques. Les revistes i les publicacions periòdiques que no són del mes en curs, estan disponibles en préstec.

 

Col·lecció Local

El fons local aplega llibres, fullets, publicacions periòdiques, audiovisuals i materials diversos publicats o produïts al municipi d’Algaida. Està en procés de confecció i, part d’aquest fons, es pot consultar a la biblioteca.

SERVEIS PROFESSIONALS
Eines de catalogació
Inf. préstec interbibliotecari
bottom of page