top of page

Què oferim

Un fons de prop de ///16.000 exemplars en diferents suports.

 

Accés a Internet

La biblioteca disposa de 2 ordinadors que permeten l’accés gratuït a Internet per a tots els SocisAixí mateix, la Biblioteca Municipal d'Algaida ofereix la possibilitat de connectar-vos a Internet gratuïtament amb el sistema Wi-Fi (Wireless Fidelity). Aquest servei és totalment obert i gratuït.

 

Catàleg automatitzat

Que es pot consultar a través dels ordinadors de la biblioteca.

Accés DIRECTE al catàleg

 

Consulta en sala

A la sala de lectura de la biblioteca podeu consultar premsa i revistes, obres de consulta lliure i les obres del fons local que estiguin disponibles.

 

Eines 2.0

La biblioteca us ofereix la possibilitat de participar i interactuar amb nosaltres a través de les xarxes socials i les eines 2.0 a les que ens hem subscrit (Twitter).

 

Hemeroteca

Revistes d'informació general.


Informació bibliogràfica

Servei d’atenció al públic que orienta i ajuda en les recerques bibliogràfiques.

 

Informació local

A través de la Col·lecció Local (recull de totes les obres relacionades amb el municipi d'Algaida).

 

Mediateca

Selecció d’obres audiovisuals (DVD, CD, CD-ROM), classificades en els apartats de cinema, documentals, música i recursos electrònics.

 

Préstec interbibliotecari

Mitjançat aquest servei podeu sol·licitar obres en préstec d’altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca. Aquest servei és gratuït, però condicionat a la disponibilitat de les biblioteques prestatàries.


Préstec personal

Es presten llibres, audiovisuals i revistes que no siguin del mes en curs. Es presten tots els documents, excepte les obres de referència (enciclopèdies i diccionaris) i els exemplars amb valor bibliogràfic o de difícil reposició. Podeu endur-vos en préstec un màxim de 5 llibres, 3 audiovisuals i 3 revistes. El període de préstec és de 20 dies per als llibres i de 7 dies per als audiovisuals i les revistes. A més, podeu reservar els exemplars ja prestats.

 

Racó de novetats

Actualitzat regularment amb les darreres novetats adquirides i amb l’exposició de diferents i variades propostes de lectura.


Reprografia

Les fotocòpies o les impressions són el blanc i negre i tenen un cost de 0,10 € per cada full Din A-4. Aquest és un servei exclusiu per als Socis Lectors de la Biblioteca, i només es pot reproduir el material de la biblioteca.
 

Servei de desiderates

Podeu proposar l'adquisició d'obres omplint el formulari corresponent. La biblioteca estudiarà les propostes i tant si són acceptades con si no us ho comunicarà.

 

Visites guiades

Cal contactar amb la biblioteca per a cita prèvia.

 

Activitats

Contacontes, teatre, conferències, itineraris, etc.

SERVEIS PROFESSIONALS
Eines de catalogació
Inf. préstec interbibliotecari
bottom of page